Obuka za defanzivnu - bezbednu vožnju

Obuka za defanzivnu – bezbednu vožnju može biti organizovana za vozače svih kategorija vozila teretnih i putničkih vozila, kao jednodnevna obuka. Ova obuka podrazumeva i uvodni teorijski deo na kojem se predstavlja koncept, mogućnosti i cilj defanzivne vožnje. U ovom delu polaznici treba da prepoznaju pojedinosti u svom stilu vožnje koji nisu usklađeni sa principima defanzivne vožnje. Svaki polaznik ove obuke prolazi definisane zadatke na poligonu u bezbednim uslovima uz prisustvo instruktora. Instruktor sa polaznikom analizira konkretne situacije i reakcije vozača, ukazuje mu na ono što treba da unapredi i daje mu smernice. Polaznik obuke prolazi samostalno kroz zadate elemente poligona uz nadzor instruktora. Na početku kao i na kraju obuke, polaznik rešava ulazni/izlazni test. Tokom obuke polaznik upravlja vozilom kategorije za koju se prijavio i analizira specifične reakcije i situacije kroz defanzivnu vožnju.

Obuka se realizuje na posebno opremljenim poligonima u grupama veličine od 8 do 30 polaznika.

Nakon svake obuke AMSS CMV polaznicima izdaje Sertifikat o pohađanju obuke kojim se dokazuje da je polaznik u punom obimu i sadržaju pohađao obuku.

Program obuke za DEFANZIVNU – BEZBEDNU VOŽNJU može se pohađati u Centru AMSS CMV u Beogradu, Vojvođanska 383i tel: 065/987 89 02.

Prijavu za obuke za DEFANZIVNU – BEZBEDNU VOŽNJU možete izvršiti:

  • Popunjavanjem online prijave (ovde),
  • pozivom na broj 065/987 89 02 ili
  • slanjem mejla na email hidden; JavaScript is required