NOVI TERMINI PROGRAMA ZA STRUČNO OSPOSOBLJAVANJE :   

 – PROVERAVAČA – u periodu od 8. do 13. maja 2023. godine

 – REVIZORA – u periodu od 22. do 27. maja 2023. godine

*rok za prijavu je najkasnije 30 dana pre početka obuke!

OBUKA REVIZORA I PROVERAVAČA BEZBEDNOSTI SAOBRAĆAJA

AMSS – CMV je postao prvo ovlašćeno lice (centar) ove vrste u Republici Srbiji, ovlašćen od strane Agencije za bezbednost saobraćaja. Na osnovu ove dozvole ovlašćeno pravno lice će se baviti sprovođenjem obuka za sticanje licence revizora/proveravača bezbednosti saobraćaja.

ISTRAŽIVAČKO RAZVOJNI CENTAR

PORTAL BEZBEDNOSTI SAOBRAĆAJA

Digitalizovani podaci o saobraćajnim nezgodama na jednom mestu. Portal bezbednosti saobraćaja, omogućava jednostavan, brz i efikasan način za dobijanje podataka o saobraćajnim nezgodama, učesnicima, putnoj infrastrukturi itd. Pored širokog spektra mogućnosti, kroz Portal je moguće izvršiti i identifikaciju problema na teritoriji opštine uz pomoć samo nekoliko klikova.

O irc-U

Sektor za istraživanja i razvoj u oblasti saobraćaja – Istraživačko razvojni centar nalazi se u sastavu AMSS – Centra za motorna vozila od 2016. godine, kada je registrovan kao “Istraživačko-razvojni centar” rešenjem Ministrastva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Centar je specijalizovan za obavljanje poslova iz uže naučne oblasti Saobraćaj i transport – Bezbednost drumskog saobraćaja. U okviru Centra izrađuju se metodologije i modeli koji se primenjuju u oblasti analiza stanja bezbednosti saobraćaja, indikatora bezbednosti saobraćaja, stavova o opasnostima u drumskom saobraćaju, standardizacije bezbednosti drumskog saobraćaja (ISO 39.001), benčmarkinga bezbednosti saobraćaja i rizika stradanja u drumskom saobraćaju. U Centru se razvijaju aplikativno-softverska rešenja baza podataka o obeležjima bezbednosti saobraćaja, vrši se identifikacija opasnih mesta na putevima i analiza uticaja karakteristika puta, opreme puta i okruženja na bezbednost puta. Praktično, u Centru se realizuju projekti i istraživanja koja doprinose unapređenju bezbednosti drumskog saobraćaja, uz potpuno uvažavanje naučnih dostignuća i najbolje prakse u ovoj oblasti.

Sektor za istraživanja i razvoj AMSS-CMV je registrovan kao “Istraživačko-razvojni centar” rešenjem Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja broj 391-00-12/2016-16 od 18.07.2016. godine.

 

NAŠE DELATNOSTI

REALIZOVANI PROJEKTI

REVIZIJA I PROVERA BEZBEDNOSTI SAOBRAĆAJA

PORTAL BEZBEDNOSTI SAOBRAĆAJA

AKTIVNOSTI/USLUGE

BROŠURE/FLAJERI

Kontakt

Adresa: 

Kneginje Zorke 58, 11111 Beograd

 

E-mail:

email hidden; JavaScript is required