DOBRODOŠLI U AMSS-CMV

AMSS-Centar za motorna vozila d.o.o. je firma specijalizovna za tehničke usluge iz oblasti bezbednosti saobraćaja i ostalih povezanih oblasti. U svom sastavu AMSS-CMV sadrži niz laboratorija za ispitivanje, etaloniranje, kontrolisanje, overavanje merila, procene i veštačenja. Za sve ove delatnosti ima odgovarajuće akreditacije i ovlašćenja izdata od strane nadležnih tela i državnih organa, među kojima su Agencija za bezbednost saobraćaja, Ministarstvo saobraćaja, Ministarstvo privrede – Direkcija za mere i dragocene metale, Ministarstvo finansija-poreska uprava, Uprava za prevoz opasnog tereta, Direktorat za civilno vazduhoplovstvo, Akreditaciono telo Srbije, IRAP – međunarodna akreditacija.

Novosti

01.01. 2017. Poštovani posetioci, kao što vidite AMSS-CMV ima novi sajt. Ukoliko ne možete pronaći potrebne informacije posetite naš stari sajt.

19.-22.aprila 2017. Poštovani posetioci IRC AMSS CMV je učestvovao na XII Međunarodnoj konferenciji na Tari “Bezbednost saobraćaja u lokalnoj zajednici”

April 2017. IRC AMSS CMV je učestvovao u Parizu na IRTAD-ITF skupu

[ultimate_video_banner video_banner_effect=”ult-vdo-effect-style6″ video_banner_mute=”” video_banner_mp4_link=”http://amss-cmv.co.rs/centar-za-motorna-vozila/wp-content/uploads/2017/12/CESTITKA-VIDEO.mp4″ video_banner_vc_css=”.vc_custom_1513939349325{margin-bottom: 0px !important;}” video_banner_start_time=”-3″]